Ευριπίδου 31, Αθήνα info@bahar.gr
Για την αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με το Μπαχάρ στο 210 3217225

Μοσχάρι φιλέτο παγιάρ με αρωματικά και πορτοκάλι

Οι αυγουστιάτικες συνταγές του Μπαχάρ ξεκινούν με φόντο τη θάλασσα και σας καλούν να τις δοκιμάσετε!...

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γραμμάρια φιλέτο μόσχου σε λεπτές φέτες
  • 1μάτσο ρόκα
  • 1 πορτοκάλι σε φέτες
  • 2 κολοκυθάκια, κομμένα λεπτές λωρίδες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
  • 1 αχλάδι σε μικρά κυβάκια
  • Αλάτι
  • Πιπεράτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες . Αλατοπιπερόνουμε και βάζουμε λίγο από τον αποξηραμένο βασιλικό. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά στο κάθε κομμάτι λίγη ρόκα 1 φέτα πορτοκάλι και το κλείνουμε ρολάκι πιάνοντας το με μια οδοντογλυφίδα.

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το χυμό του πορτοκαλιού, το αχλάδι και εάν θέλουμε και 2 φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού. Τα βράζουμε έως ότου μειωθεί ο όγκος του πορτοκαλιού στο μισό. Στην συνέχεια με ένα ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε την σάλτσα μας και την αφήνουμε στην άκρη για να κρυώσει.

Σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα ρολάκια και τα αποσύρουμε.

Σερβίρουμε και από πάνω ρίχνουμε την σάλτσα.