Ιστορία | Φιλοσοφία | Όραμα

Το Μπαχaρ

Ποιοι είμαστε

Ύστερα από σχεδόν 80 χρόνια σταθερής και συνεχούς παρουσίας, στο ίδιο ακριβώς σημείο...

Ύστερα από σχεδόν 80 χρόνια σταθερής και συνεχούς παρουσίας, στο ίδιο ακριβώς σημείο, στο 31 της οδού Ευριπίδου, το Μπαχάρ αποτελεί, κατά κοινή παραδοχή, τον απόλυτο και μοναδικό προορισμό, για όσους αγαπούν τα μπαχαρικά και τα βότανα, αλλά όχι μόνο. Ένας αληθινός παράδεισος, όπου, ανάμεσα στα 2.500 είδη που φιλοξενούνται στις προθήκες του, ιδιώτες και επαγγελματίες θα βρουν κάθε λογής αρτύματα, αρωματικά φυτά, τρόφιμα, ξηρούς καρπούς και υπερτροφές, αλλά και φυσικά προϊόντα ομορφιάς. Κυρίως όμως, θα βρουν, πίσω από τους πάγκους, μια ομάδα ανθρώπων, την ομάδα του Μπαχάρ, που με χαμόγελο και γνώση, είναι πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν.

Ιστορία | Φιλοσοφία | Όραμα

Το Μπαχάρ ιδρύθηκε το 1940,
λίγο πριν ξεσπάσει ο ελληνοϊταλικός πόλεμος...

Ιστορία

Το Μπαχάρ ιδρύθηκε το 1940, λίγο πριν ξεσπάσει ο ελληνοϊταλικός πόλεμος, από τον Αντώνη Μανωλέσσο, που αφήνοντας τον τόπο καταγωγής του, τη Σαντορίνη, βρέθηκε στην Αθήνα, όπου γνώρισε και αγάπησε με πάθος τα μπαχαρικά. Η μικρή επιχείρηση κατάφερε να ξεπεράσει τα δύσκολα χρόνια και να αναπτυχθεί γρήγορα, χάρη στην εργατικότητα, τη νοικοκυρεμένη διαχείριση, αλλά κυρίως τις καινοτόμες ιδέες του δημιουργού της. Οι παλιότεροι θυμούνται ακόμα, με συγκίνηση, τις χάρτινες καρτέλες με τα σακουλάκια των μπαχαρικών και τη φίρμα του Μπαχάρ, που συναντούσαν στα μπακάλικα της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας. Το 1976 ανέλαβε την επιχείρηση ο γιος του Αντώνη Μανωλέσσου, Ματθαίος, που έδωσε μεγάλο βάρος στη λιανική πώληση, διαμορφώνοντας τη σημερινή, αγαπημένη φυσιογνωμία του.

Φιλοσοφία

Το καλύτερο στην καλύτερη δυνατή τιμή. Με αυτή την αρχή ξεκίνησε το Μπαχάρ και με αυτή συνεχίζει. Η αυστηρή επιλογή των προμηθευτών, οι απευθείας εισαγωγές, τα αποκλειστικά μείγματα μπαχαρικών, η γνώση και η εξειδίκευση, εξασφαλίζουν και εγγυώνται την αυθεντικότητα, τη φρεσκάδα και την ποιότητα των προϊόντων του.

Όραμα

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι, με όλους εσάς συνοδοιπόρους, για πολλά χρόνια ακόμα, κρατώντας την ίδια πορεία. Στις εποχές του δήθεν και της απομίμησης, να αναζητούμε το γνήσιο.

Το αυθεντικό Μπαχαρ

Το Μπαχάρ είναι μοναδικό και δραστηριοποιείται από το 1940 (δύο γενιές) μόνο στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Ευριπίδου. Οποιoδήποτε άλλο κατάστημα με το ίδιο ή παρόμοιο όνομα που λειτουργεί σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή, ουδεμία σχέση έχει με το αναγνωρισμένο και προσφιλές, εξειδικευμένο κατάστημα στα μπαχαρικά!

Επικοινωνία

Ευριπίδου 31, Αθήνα

+30 210 3217225 | +30 210 3215150 | info@bahar.gr

 

Για την αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με το Μπαχάρ στο 210 3217225

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

*Για την αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με το Μπαχάρ στο 210-3217225

   
  • Επικοινωνία

   +30 210 32 17 225

  • Διεύθυνση

   Ευριπίδου 31, Αθήνα

  • Ακολουθήστε μας
  0%
  Drag View Close play