Ρυθμίσεις αποδοχής

Για εμάς, στην εταιρία Μπαχάρ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πάντα ενεργό

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Λειτουργία χωρίς cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Λειτουργία χωρίς cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Λειτουργία χωρίς cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Λειτουργία χωρίς cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Λειτουργία χωρίς cookies

Μίσο λευκό (Shiromiso), σε σκόνη

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Ταυτότητα: Το miso (μίσο) θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά αρτύματα της γιαπωνέζικης κουζίνας και η ιστορία του χάνεται, κυριολεκτικά, στα βάθη των αιώνων. Είναι αποτέλεσμα της ζύμωσης, για μικρότερο ή μεγαλύτερο  διάστημα, φασολιών σόγιας, άλλων δημητριακών και θαλασσινού αλατιού, που με τη βοήθεια τη μύκητα koji (Aspergillus oryzae), μετατρέπονται σε μια πηχτή πάστα. Με το πέρασμα των χρόνων δημιουργήθηκαν δεκάδες είδη μίσο, τα οποία διαφοροποιεί η σύνθεση, το χρώμα και η γευστική τους ένταση. Το λευκό μίσο, το shiromiso, ιδιαίτερα δημοφιλές στην περιοχή του Κιότο και της Οσάκα, είναι το πιο ήπιο γευστικά, αλλά και το πιο διαδεδομένο.

Μορφή: Η σκόνη του λευκού μίσο παράγεται με την αποξήρανση και την κονιορτοποίηση της πάστας shiromiso.

Αρώματα & γεύση: Διακριτικά αρώματα ζύμωσης στη μύτη και μαλακή, σχεδόν γλυκιά αλλά μακριά γεύση.

Στην κουζίνα: Πολύ πλούσια σε πρωτεΐνες, χρησιμοποιείται για την παρασκευή της πιο χαρακτηριστικής σούπας της γιαπωνέζικης κουζίνας, της misoshiru. Ως βάση, δίνει γεύση και υπόσταση σε σάλτσες και ζωμούς της σύγχρονης κουζίνας ή σε μαρινάδες ψαριών. Δοκιμάστε το ακόμα για να «πανάρετε» ψάρια πριν τα τηγανήσετε.

Ταιριάσματα: Συνδυάζεται με τσίλι, με το εσπεριδοειδές γιούζου (yuzu), με φρέσκα κρεμμυδάκια ή αποξηραμένα λαχανικά σε φλέικ, καθώς και με αποξηραμένα μανιτάρια.

Drag View Close play