Ρυθμίσεις αποδοχής

Για εμάς, στην εταιρία Μπαχάρ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πάντα ενεργό

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Λειτουργία χωρίς cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Λειτουργία χωρίς cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Λειτουργία χωρίς cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Λειτουργία χωρίς cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Λειτουργία χωρίς cookies

Ζάχαρη ακατέργαστη, οργανική

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Ταυτότητα: Ο κρητικός Νέαρχος, ναύαρχος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ήταν ίσως ο πρώτος ευρωπαίος που γνώρισε τη ζάχαρη και τις γλυκαντικές της ιδιότητες. Επιστρέφοντας από το ταξίδι του γύρω από την ινδική χερσόνησο περιέγραψε ένα «καλάμι που δίνει μέλι, χωρίς τη συμμετοχή μελισσών», αναφερόμενος προφανώς στο ζαχαροκάλαμο, που φαίνεται πως αξιοποιήθηκε για πρώτη φορά στο ανατολικό τμήμα της χερσονήσου και τα νησιά του Ειρηνικού. Παρά ταύτα, η ζάχαρη παρέμεινε ένα εξωτικό, είδος πολυτελείας, που προοριζόταν για τους φαρμακοποιούς και τους πολύ πλούσιους, σχεδόν μέχρι το τέλος του 18ου αιώνα. Σήμερα, σε παγκόσμιο επίπεδο, περίπου τα ¾ της παραγωγής προέρχεται από ζαχαροκάλαμα (διάφορες ποικιλίες του είδους Saccharum officinarum) και το ¼ από ζαχαρότευτλα (Beta vulgaris), που καλλιεργούνται κυρίως σε ψυχρά κλίματα. Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμα, ανάλογα με το βαθμό και την τεχνική επεξεργασίας, προσφέρεται σε διάφορες υφές και χρωματικές παραλλαγές. Η ακατέργαστη εκδοχή της, που προτείνει το Μπαχάρ, προέρχεται από φυτείες οι οποίες καλλιεργούνται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας και δεν έχει υποστεί τη διαδικασία της λεύκανσης.

Μορφή: Λεπτοί κρύσταλλοι, με ανοιχτό μπεζ χρώμα.

Αρώματα και γεύση: Διακριτικές νύξεις καραμέλας στη μύτη και γλυκιά γεύση στο στόμα.

 Στην κουζίνα: Η ακατέργαστη ζάχαρη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ροφήματα, αν και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να διαλυθεί, σε μπισκότα για να δώσει «κριτσανιστή» υφή ή σε κέικ φούρνου, ως εξωτερική επικάλυψη, πριν το ψήσιμο.

Ταιριάσματα: Ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα.

Drag View Close play