Ρυθμίσεις αποδοχής

Για εμάς, στην εταιρία Μπαχάρ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πάντα ενεργό

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Λειτουργία χωρίς cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Λειτουργία χωρίς cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Λειτουργία χωρίς cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Λειτουργία χωρίς cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Λειτουργία χωρίς cookies

Σάλτσα μπάρμπεκιου, σε σκόνη

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Ταυτότητα: Το ψήσιμο κρεατικών στη φωτιά, ως μαγειρική τεχνική, πηγαίνει ίσως τόσο παλιά όσο στην πρώτη φορά που ο άνθρωπος χτύπησε δυο τσακμακόπετρες μεταξύ τους και πετάχτηκε η αρχική σπίθα. Βέβαια, με τα χρόνια, η τεχνική αυτή απέκτησε πολλές παραλλαγές και μια από αυτές είναι το μπάρμπεκιου ή barbecue, barbeque και BBQ, που παραδόξως μάλιστα δεν σημαίνει το ίδιο πράγμα για όλο τον κόσμο. Αλλού δηλώνει το ψήσιμο πάνω από δυνατή φωτιά, αλλού σε μέτρια κάρβουνα και αλλού πάλι το αργό «μέλωμα» με τη θερμότητα και τον καπνό που έρχεται από μια έμμεση πηγή. Και ακόμα, τη συσκευή που χρησιμοποιείται για το ψήσιμο, αλλά και την ίδια τη συγκέντρωση των ανθρώπων. Μπέρδεμα, έτσι; Όμως, όπως και αν το δει κανείς, τα απαραίτητα στοιχεία είναι η φωτιά, το κρέας, η καλή διάθεση  και η μοναδική σάλτσα μπάρμπεκιου του Μπαχάρ, σε σκόνη.

Μορφή: Λεπτοτριμμένη, εύκολη στη χρήση, σκόνη, με καφέ-μπεζ χρώμα, που γίνεται καφέ-κεραμιδί, όταν έλθει σε επαφή με υγρό.

Αρώματα και γεύση: Το άρωμα της καπνιστής πάπρικας έρχεται πρώτο στην επιφάνεια, ειδικά όταν η σκόνη ενυδατωθεί. Ακολουθούν το σκόρδο, το κρεμμύδι και ένα λεπτό πέρασμα μπαχαρικών. Στη γεύση, όπως όλες σχεδόν οι σάλτσες μπάρμπεκιου, συνδυάζει το αλμυρό, το γλυκό και το πικάντικο.

Στην κουζίνα: Οτιδήποτε ψήνεται στη σχάρα ή στην πλάκα, θα γίνει νοστιμότερο με τη σάλτσα μπάρμπεκιου του Μπαχάρ. Χρησιμοποιήστε τη σκόνη όπως είναι πάνω στα ψημένα κρέατα ή αναμείξτε τη με νερό ή σάλτσα τομάτας ή ακόμα και λίγο ξίδι για να αλείψετε τα κρέατα πριν τα ψήσετε.

Ταιριάσματα: Αγαπά τον τριμμένο σιναπόσπορο, το ξίδι, την τομάτα και όλα σχεδόν τα ξερά μπαχαρικά ή μυρωδικά.

Drag View Close play