Ρυθμίσεις αποδοχής

Για εμάς, στην εταιρία Μπαχάρ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Έτσι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός ότι έχετε έντονο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σας δεδομένα και είσαστε ενήμεροι για την επεξεργασία τους.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για λογαριασμό σας, πώς τα χρησιμοποιούμε και τα προστατεύουμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Σκοπός της Δήλωσης είναι η ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Πάντα ενεργό

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Λειτουργία χωρίς cookies

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Λειτουργία χωρίς cookies

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Λειτουργία χωρίς cookies

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Λειτουργία χωρίς cookies

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Λειτουργία χωρίς cookies

Ζωμός λαχανικών, σε σκόνη

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Ταυτότητα: «Η γαλλική κουζίνα οφείλει την υπεροχή της στους ζωμούς», έγραψε ο Αλέξανδρος Δουμάς πατήρ, ο οποίος εκτός από συγγραφέας υπήρξε σπουδαίος γαστρονόμος της εποχής του, στο «Μεγάλο Λεξικό της κουζίνας». Πράγματι, οι ζωμοί, που μέσω του αργού βρασμού συμπύκνωναν τις γεύσεις και τα αρώματα των υλικών, αποτέλεσαν για πολλά χρόνια το κρυμμένο μυστικό των μαγείρων. Όμως, στις αρχές του 20ού αιώνα, αυτό το μυστικό έγινε κοινό κτήμα, καθώς εμφανίστηκαν οι πρώτοι αφυδατωμένοι ζωμοί κρέατος σε κύβους, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν άλλες γεύσεις και μορφές. Ο ζωμός λαχανικών που προτείνει το Μπαχάρ συνδυάζει διάφορα λαχανικά, όπως το καρότο, το πράσο, το σέλινο, το κρεμμύδι και η τομάτα, με μυρωδικά και μπαχαρικά.

Μορφή: Πούδρα, με καφέ-γκρι χρώμα.

Αρώματα και γεύση: Πλούσια και συμπυκνωμένα αρώματα λαχανικών, που θυμίζουν μια καλή, σπιτική χορτόσουπα. Την ίδια συμπύκνωση θα συναντήσουμε και στη γεύση, με την αισθητή παρουσία του αλατιού.

Στην κουζίνα: Χρησιμοποιήστε τον ζωμό λαχανικών ως βάση για σάλτσες, για να δώσετε γεύση στο νερό όπου θα βράσετε ρύζι ή για να νοστιμίσετε τον πουρέ πατάτας. Υπολογίστε 7 περίπου γραμμάρια αφυδατωμένου ζωμού, για κάθε 250 ml υγρού.

Ταιριάσματα: Εκτός από αλάτι, που δεν χρειάζεται, μπορείτε, δοκιμάζοντας, να προσθέσετε όποιο άλλο μπαχαρικό ή μυρωδικό σας αρέσει.

Drag View Close play