Τσάι Vitality, με βότανα

Scroll Down — Scroll Created with Sketch.

Ταυτότητα: Ο συνδυασμός γεύσεων και αρωμάτων είναι, χωρίς αμφιβολία, μια δύσκολη υπόθεση. Όταν δε, εκτός από την παράμετρο της απόλαυσης, μπαίνει και η ανάγκη της αξιοποίησης των ευεργετικών ιδιοτήτων των υλικών, τότε μετατρέπεται σε πραγματική τέχνη. Το μείγμα ευεξίας που σας προτείνει το Μπαχάρ συνδυάζει τα ελκυστικά αρώματα της γλυκόριζας, του αγριοτριαντάφυλλου, του μαραθόσπορου, της σιτρονέλας, των σπόρων άνηθου, και των υπόλοιπων συστατικών, με τις αναζωογονητικές ιδιότητές τους, που δημιουργούν μια αίσθηση ευεξίας με κάθε φλιτζάνι που απολαμβάνουμε.

Μορφή: Μείγμα, όπου ξεχωρίζουν καθαρά τα βασικά υλικά.

Αρώματα και γεύση: Στη μύτη επικρατούν τα αρώματα της γλυκόριζας και του τριαντάφυλλου, μαζί με τη γλυκανισάτη παρουσία του μαραθόσπορου. Στο στόμα ή γεύση είναι ήπια, σχεδόν γλυκιά, με μια λεμονάτη αύρα στο τελείωμα.

Στην κουζίνα: Υπολογίστε περίπου 15 γραμμάρια μείγματος για ένα λίτρο βραστό νερό (95ο C) και αφήστε να εκχυλιστούν για 5-10 λεπτά, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Ταιριάσματα: Ταιριάζει με μέλι, ζάχαρη, γάλα ή λεμόνι. Αν σας αρέσουν οι πιο πικάντικες γεύσεις, μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα και ένα κομματάκι τζίντζερ.

0%
Drag View Close play